Nem írnek való vidék (Kill the Irishman, 2011) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Nem írnek való vidék (Kill the Irishman, 2011)

killtheirishman.png Egy ír dokkmunkás, Danny Greene megelégeli az állandó baszakodást és rommágengszterkedi magát. Igaz, hogy még Christopher Walkent is sikerül lenyomnia, de a végső presztízsharcban alul marad, mert a trükkösen a saját kocsija mellett parkoló autóba rejtett, jól időzített pokolgép lerobbantja az arcát. 


Mondanom sem kell, hogy az írek olyan kemények, mint Jockey Ewing whiskey ivás közben, így azon sem kell meglepődnünk, hogy a mélyen - nagyon mélyen - katolikus főhősünk ököllel oldja meg azokat a problémákat, amik már rohadtul basszák a csőrét. Két Miaatyánk, egy Üdvözlégy. El van intézve. Ahogy nő a biznisz, úgy válik keményebbé Danny Greene is. Nem puhul el, mint a Casino-ban szétkokainozott Joe Pesci, és nem lesz selyemgengszter, mint De Niro. Ezért kell egy nagyobb autópark flottájával megegyező gépkocsi mennyiséget felrobbantani ahhoz, hogy végleg kiiktassák az írt.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr224467167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása