A végső megoldás: Halál (Alien3, 1992) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A végső megoldás: Halál (Alien3, 1992)

alien3.png Úgy néz ki csökkent a költségvetés, ezúttal csak egy alienre futotta (vagy csak Fincher nem olyan megalomániás, mint Cameron). Az is egy kutyából jön ki, látszik rajta, négy lábon rohangál és kevesebb IQ-ja van, mint rokonainak. Legalábbis erre utal, hogy teljesen beszopja a fogyatékos börtönlakók fogócskáját és jutalma egy kevés forró ólom lesz. Amit túlél. Hát hogyne. Sebaj, pont van a feje fölött hideg vizes zuhany, amit pont rá lehet ereszteni, minek hatására pont atomjaira robban.

Ripley pedig pechesebb, mint valaha, nem hittem volna, hogy ez lehetséges. Pedig jól kezdődött, még szexet is kapott, csak választottjából persze hamar vacsora lett. És a végzet is utoléri, szülhet egy alien királynőt. A cégember persze megint ki akarja használni, de már annyira ki van f**** ezzel a szörnyes baromsággal, hogy inkább hátra szaltót dob a helyi kohóba.

És akkor azt hinnénk, hogy ezt már tényleg nem lehet folytatni, pedig dehogy nem...

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr584468985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása