Alien 4: Feltámad a Halál (Alien: Resurrection, 1997) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Alien 4: Feltámad a Halál (Alien: Resurrection, 1997)

alienresurrection.png ...és akkor Ripleyt visszaklónozzák a halálból, benne az alien királynővel, ami megint csak sok szörnyet eredményez.

Ez a széria legfurcsább része, mert egyrészt olyan beszólások vannak benne, mint egy Die Hard filmben ("Kivel kell itt kefélnem, hogy kijussak innen?"), másrészt gusztustalanabb, mint az előző három együttvéve. Lényeg a lényeg, Ripley ezúttal egy halom csempész arccal, meg a szintetikus (!) Winona Ryderrel próbál kimenekülni a már megint felrobbanni készülő, katonai űrhajóról. Bármily meglepő, de közben meghal egy csomó ember. Ami igazán megízesíti ezt az epizódot, az az ember-ailen hibrid, aki azt hiszi, hogy Ripley a mamája. Követi is a csempészhajóra, ahol azt csinálják vele... hogy kiszippantják az űrbe.

Milyen eredeti.

Ez még egyik részben sem volt.

Teszik mindezt egy körülbelül 1 cm átmérőjű lyukon, az ablakon keresztül. És az ablak nem törik be. És mindenki más túléli a nyomáskülönbséget.

Micsoda mázli. 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr844469269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása