Bosszúállók (The Avengers, 2012) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Bosszúállók (The Avengers, 2012)

avengers.png Loki nem gondolta át ezt a tervet. Szóval úgy képzelte, meghódítja a Földet egy random alien sereget vezetve. Persze azt sem ingyen kapta, a zálog... az élete. Na nem baj, magabiztosan fog neki a dolgoknak, ellopja a kimondhatatlan nevű tárgyat, ami majd jól ideteleportálja az idegeneket. Annyira biztos magában, hogy még mielőtt bármiféle sereget lehívna, hagyja elfogatni magát, csak azért, hogy felbőszíthesse hőseinket, gondolván hogy azok majd egymásnak esnek. Hát mit mondjak. Zseniális ötlet.

Az a vicces, hogy a superhero-k tényleg össze is vesznek egy időre, bár hogy Lokinak mi köze volt ehhez, azt nem vágom. Lényeg a lényeg, lúzer antihősünk megkapja a magáét, szépen sorban mindenkitől. Először is elfogja Amerika kapitány, ami elég gáz, tekintve, hogy ő elvileg valami istenféle. Aztán a Fekete Özvegy jól átveri és kiszedi belőle a kért infót, tehát a mentális vereség is pipa. Idő közben Thor is kioszt neki jó pár pofont és még a Sólyomszem is arcon küldi robbanó nyíllal. És ezek után a Vasember még konkrétan alulfejlettnek titulálja a péniszét. Ezt persze már megelégeli, őrjöngve elkezd kiabálni, hogy ő mekkora istenség, mire jön a Hulk és, szó szerint, beleklopfolja a padlóba.

Ja, amúgy a Vasember beirányoz egy a városnak szánt atombombát a dimenziókapuba és így felrobban az idegen űrhajó.

The end. 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr24484882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása