Csajok (Girls, 2012-) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Csajok (Girls, 2012-)

girls.png Szakadjak meg ha nem így lesz: a Szex és New Yorkos picsogási szintet jóval lejjebbről kezdve ugyanúgy négy, ámbár kevésbé idegesítő nőszemély fog állandó jelleggel vinnyogni ügyes-bajos dolgairól. Az egyik még talán le is babázik, mert ugye a nagy francia kirándulása alatta csak sikerült bekapnia a legyet. A főhősnőnk meg úgyis talál valami ótvar szar melót, és az így megszerzett hatalmas lovetta pont egy kicsivel lesz több annál, mint amit a hotel személyzetének szánt borravaló ellopásából (20$) tudna összekalapozni. Ám ez is csak arra lesz elég, hogy kitörölhesse nagyvilági tomporát. De az is lehet, hogy az ópiumtea gőze fölött megírt könyve sikeres lesz, és nem lesz több gondja a pénzre. Hát hogyne.

 


 Egy 24 éves - életével eddig semmit sem kezdett - lánynak túl kell lépnie azon a tragédián, amikor egy kitartott feleségnek a villásreggeli végeztével a pincér kettévágja a platina hitelkártyáját, csak jelen esetünkben a kedves szülők elégelik meg lányuk semmirekellőségét, és a "nem nekem tanulsz, magadnak tanulsz" eszme által vezérelve minden anyagi forrástól megfosztják. Innen szinte egyenes út vezet a szereposztó díványra, de Judd Apatow executive produceres közreműködéséből azért jóval többet várhatunk. Az alapsztori adott, meg az ebből keletkező mérhetetlen mennyiségű bénázás is.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr954468955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása