Mission: Impossible 3 (Mission: Impossible 3, 2006) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Mission: Impossible 3 (Mission: Impossible 3, 2006)

missionimpossibleIII.pngEthan Hunt megnősül. De miért? Ne már! Értem én, hogy így frankó az érzelmi dráma, de ez annyira illik a karakteréhez, mint tolószékeshez a távfutás. Ráadásul emiatt Tom még nyálasabban vigyorog, ami szörnyű. De legalább Abrams nem engedett neki annyi önimádó pillanatot, mint Woo.




Szóval fegyvernepper fazon elrablása a Vatikánból (maszkos poén ismét), majd az kiszabadul, mert besúgó van, de a hittel ellentétben az nem Laurence Fishburne, hanem fehér beosztottja. Feleség, természetesen, ha már van, elrabolva, Hunt lophatja el a 'nyúlláb' nevű valamit. Ehhez, teljesen hihető módon, egy centire kiszámolt kötéllel átlendül egyik hatalmas épület tetejéről a másik felhőkarcoló tetejére. A végén meg egy bombát fecskendeznek az agyába (szó szerint) amit úgy él túl... hogy az asszony rögtönzött defibrillátorral kisüti a koponyáját, majd újjáéleszti. Abszolúte 100%, pontosan és tökéletesen megfelel mindez a valóságnak.

A rossz fiúk természetesen megmurdelnek, Philip Seymour Hoffman amúgy zseniálisan előadott bossát viccesen elgázolja egy random autó, miközben Cruise-al verekszik. 

Az, hogy mi az isten az a 'nyúlláb', egyáltalán nem derül ki.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr394476756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása