Mission: Impossible - Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol, 2011) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Mission: Impossible - Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol, 2011)

missionimpossibleghostprotocol.pngNem lett volna egyszerűbb azt a címet adni, hogy M:I 4? Mert ez így állati hosszú.

Tudtam én, hogy hülyeség volt megnősülnie Huntnak, mert szegény asszonyt horvát szélsőségesek széttépték. Pont ott kellett nyaralni, meg ugye köztudott, hogy Horvátországban még mindig garázdálkodnak a terroristák, hát hogyne. De aztán kiderül, hogy ezt csak eljátszották, a nyest nem élhet vele, mert mindig ki akarnák nyuvasztani.


A fő sztorira meg nem is emlékszem már. Ja de, csak annyi, hogy egy őrült tudós szeretné kirobbantani az atomháborút. Mert ez csak ennyi, ellopod az indítókódokat a Kremlből, majd felhívod az atomtengeralattjárót, hogy ugyan, lőjenek már nukleáris töltetet Amerikára, legyenek olyan szívesek. Azt persze pont akkor kell hatástalanítani, mielőtt belevágódna egy felhőkarcolóba, így csak lazán átmegy rajta, bele az öbölbe. Pedig az őrült szláv (vagy mi, valami az Amerikaiaknak teljesen ismeretlen náció hibbant tudósa) még le is fejelte a sci-fi parkoló alsó szintjét, nehogy Tomnak sikerüljön a deaktiválás. De Cruise mindent leszar, tíz emeletet zuhan egy légpárnás BMW-vel, hogy elérje a kütyüt.

A végén Ving Rhames beugrik egy sörre és mindenki kacag, hogy mekkora nagy arcok már, hogy így összehozták. 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr314476780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása