Sötét Angyal (I Come in Peace/Dark Angel, 1990) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Sötét Angyal (I Come in Peace/Dark Angel, 1990)

icomeinpeace.png Gyermekkorunk egyik legjobb videótékás akciófilmjében az isteni Dolph Lundgren hozza az öntörvényű zsarut, aki megpróbál egyedül szembeszállni a kábítószer-kereskedelemmel. Ezúttal azonban emberére, izé, űrlényére akad: a viking harcos kinézetű Talec azért jött a Földre, hogy emberek agyalapi mirigyéből szipókázza ki a számára létfontosságú ritka drogot egy, a karján lévő kütyüből kilövellő miniszippantóval, miközben a másik kezével Xena módjára kis CD-szerű repkedő szarokkal hasogatja szét az ártatlanokat. Persze Lundgren rájön, hogy a röpködő vacakot megállítja a mágnes. Ezután bemutatja a régi akciómozik klasszikus fogását, azaz hogy miként lehet behúzott nyakkal elfutva túlélni, ha az emberre sorozatlövést adnak le egy kisebb fajta ágyúból. Végül hasonló klasszikus befejezést élhetünk át, Talec ugyanis úgy hal meg, hogy Lundgren keresztülrúgja egy falból kiálló hegyes csődarabon. Mielőtt cafatokra lőné saját fegyverével a dögöt, az alábbi remek párbeszéd zajlik le a két nagy rivális között:

"-I Come in Peace!

-But you go in pieces, asshole!"

  Ha esetleg lemaradtál erről a klasszikus VHS-csodáról, alább teljes egészében megtekintheted (Angolul tudók előnyben, bár a párbeszédek nem túl fontosak):

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr724525681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása