Az utolsó cserkész (The Last Boy Scout, 1991) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Az utolsó cserkész (The Last Boy Scout, 1991)

thelastboyscout.png Ez az a film, amit nem kell klasszikus értelemben lespoilerezni. Igazából elég béna a sztori: egy magánnyomozó meg egy ex-futballista nyomoznak egy nő meggyilkolása miatt, kiderül, hogy az egyik csapat tulajdonosa szeretné legalizáltatni a sportfogadást, ezért le kell lövetnie egy szenátort, amit persze hőseink jól megakadályoznak.

Elég feledhető film... lenne, ha nem készült volna hozzá anno egy zseniális magyar szinkron (azért így mondom, mert az új szinkron teljesen elveszi a film 'értékeit'). Ezért egy részletes tartalomismertető helyett szeretném inkább megosztani a film legjobb beszólásait. Igazából ez a film igazi spoilere, a többi részét úgysem érdemes megnézni.

 

Íme például ez a gyöngyszem. A beszélgetés azután zajlik le, hogy kiderül, Bruce felesége félrelépett, és a házasságtörő férfi felrobbant:

 

 

Willis másnaposan így biztatja saját magát:

 

 

Így haverkodnak össze hőseink:

 

 

És így rázzák le a rossz fiúkat:

 

 

Bruceval pedig nem lehet szórakozni:

 

 

És még beszédkészségüket is megcsillogtatják:

 

 

Gyönyörű.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr544544500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása