Még drágább az életed (Die Hard 2, 1990) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Még drágább az életed (Die Hard 2, 1990)

diehard2.pngTévedtem. Ebben a filmben McClane sokkal véresebb és koszosabb mint az előző részben.

Ezúttal valami no name ország random tábornokát óhajtják kiszabadítani behatárolhatatlan nemzetiségű, de határozottan európai terroristák. Ehhez pedig túszul ejtenek... egy egész repteret. Mármint az irányítótornyot, így rájuk vannak ítélve a légi körzet utasai. Az ötlet zseniális, bár szerintem kisebb költségvetésből is megúszhatták volna. Az óramű pontosságú terv fogaskerekeit persze megint Bruce akasztja meg, aki megint rossz helyen van. Le se szarná, ha felesége nem lenne már megint túsz. Így aztán megint teljesen hirtelen, légből kapott, agyament akciókba kezd. Annyira agyamentekbe, hogy végig saját magát szidja emiatt. Például úgy próbál megsegíteni egy vakon leszálló gépet, hogy elé rohan a kifutóra két fáklyával (kudarc, gép felrobban). Vagy amikor egyedül próbálja elkapni a leszálló tábornokot (kudarc, rárobbantanak egy pilótafülkét, ahonnan kénytelen kikatapultálni). Amikor meg megvannak a rossz fiúk, utánuk robog motoros szánon (kudarc, kilövik alóla a gépet). A végére annyira megviseli a sok sikertelen akció, hogy minden mindegy alapon leugrik egy helikopterről a terroristák éppen felszállni készülő gépének a szárnyára, megakasztja a kabátjával a szárnylapátot, a kiiktatására érkező fazont meg behajítja a gép propellerébe. Egy másiknak viszont sajnos sikerül lelöknie hősünket a gépről...

... de ez is a terv része volt, a kinyitott üzemanyagtartály által húzott kerozincsík mellé már csak egy öngyújtóra van szükség.

Profit.

Ja igen, a közben felbukkanó fekete parancsnok és emberei a terroristákkal vannak.       



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr24544415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása