Project X - A buli elszabadul (Project X, 2012) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Project X - A buli elszabadul (Project X, 2012)

projectx.png Három átlagos amcsi high school srác bulit rendeznek, hogy menők legyenek és dugjanak. Ennyi. Erről szól a film. Vannak benne ilyen gyenge fordulatok, mint hogy a szülinapos srác a jó nőre hajt, pedig a barát csajra kéne, utóbbi meg is sértődik, amikor a fiút a meztelen előbbivel találja, de aztán a végén természetesen a barátot választja. 

Elég menő film, a végén már a rohamrendőrök jönnek oszlatni, megjelenik a helyi TV, egy őrült felgyújtja az utcát, egy törpe beleküldi apu kocsiját a medencébe, meg háztetőről ugrálnak, de a mondanivaló elég súlyos: baszd szét a környéket egy buliért és olyan menő leszel, hogy nem csak hogy megtapsolnak a suliban, hanem még apád is megbocsájtja a hihetetlen kárt amit okoztál.

A film üzeni: az amerikaiak gusztustalanok, hülyék és felületesek.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr54553316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása