A terminátor - Sarah Connor Krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, 2008-2009) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A terminátor - Sarah Connor Krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, 2008-2009)

terminatorthesarahconnorchronicles.png A sorozat, amely meglepően új irányt mutat a blockbuster franchise-hoz képest kissé szárnyaszegetten ér véget, ami annak is betudható, hogy a Fox váratlanul elkaszálta, a vetítés időpontja miatt ugyanis a vártnál kevesebben követték figyelemmel. Így aztán több szál elvarratlan maradt, de legalábbis nyitva hagyott kérdéseket.  

 John és Cameron, az őt védő női terminátor akarata ellenére kiszabadítják Sarah-t a börtönből, hogy elmenjenek Catherine Weaverhöz (Shirley Manson a Garbage-ből), aki gigacége élén összeszedte a kor összes olyan kütyüjét, amivel el lehet rontani a jövőt. A találkozón azonban kiderül (legalábbis Connorék számára, mert a nézőknek ez már nyilvánvaló volt), hogy Weaver egy T1000-es, csak éppenséggel ambíciózusabb és más szándékai vannak, mint legtöbb társának. "Csatlakozol hozzánk?" - kérdezi Camerontól, és bár akkor ezt senki nem érti, lassan kirajzolódni látszik a jövőben egy olyan gépek alkotta csoport, akik szintén a Skynet ellen küzdenek. Ennek az eszköze lehet John Henry, a cég alagsorában összeállított szuperterminátor, akinek Cameron nekiajándékozza saját chipjét, így már nem kell egy sakkozógéphez kötve élnie, hanem visszamehet a jövőbe. John és Weaver követik, így aztán a srác egy olyan jövőbe csöppen, ahol ő még nem legendás vezér, ahol él az apja és a nagybátyja, sőt, az a csaj is, akiről Cameront mintázták, így aztán végre megdöngetheti (legalábbis mi erre tippelünk). Hogy Sarah miért maradt a múltban, fogalmunk sincs, de egyébként rákos.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr394571363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása