Tökéletes katona (Universal Soldier, 1992) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tökéletes katona (Universal Soldier, 1992)

universalsoldier.png-Főz, most, takarít, embert öl? Mi az?

(Univerzális katona, ugye...)

 

 Roland Emmerich klasszikusában Van Damme és Lundgren a halálból térnek vissza, mint tökéletes, már-már gépies katonák egy titkos kormányprojekt révén, azonban mint az általában lenni szokott, szar kerül a palacsintába.

 

Ha emberekből próbálsz gépeket csinálni, jobb ha egyből törlöd is az emlékeiket, mert abból még nagy baj lehet, ha véletlenül emlékezni kezdenek. Van Damme például 25 éve nem látott szüleihez akar emiatt hazajutni, Lundgrennek pedig nem kevesebb a szíve vágya, mint hogy elpusztítsa a szerinte áruló Van Damme-ot, akinek nagy segítségére van egy minden lében kanál újságírónő, meg a szívinjekció, ami úgy felpörgeti az embert, hogy Chuck Norris-t megyszégyenítő körbepörgő rúgásokkal küldi bele Lundgrent egy kombájnba, aki ennek hatására elég szétszórt lesz.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr974576614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása