Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik (Ocean's Thirteen, 2007) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik (Ocean's Thirteen, 2007)

oceansthirteen.png George Clooney csapata Bankot rabol. Willy Bank (Al Pacino) ugyanis jól felba***a az agyukat azzal, hogy úgy átveri az eredeti tizenegy egyik tagját, Reubent, hogy az menten infarktust kap. Így aztán úgy döntenek, hogy megkopasztják a fickót: nem egyszerűen csak elrabolják a gyémántjait, de megbuzerálják az összes masinát a kaszinóban, hogy mindenki más is nyerjen, és így kifosszák az egységet. Bár nálunk a 4-es metrót felhúzni egy örökkévalóságnak  tűnik, Clonney-ék csak úgy passzióból szereznek egy fúrópajzsot, amivel elcsapatnak a kaszinó alá, hogy földrengést idézzenek elő, ami majd jól megbolondítja a biztonsági rendszert. Mindehhez a kenyőcsöt az első részben megrabolt Benedict adja, mert utálja Bank-et, persze nem adja jó szívvel: felbéreli Vincent Casselt, hogy figyelje a srácokat, akik persze rájönnek erre, és figyelik őt, így végül átverik, Benedict részét pedig egy árvaháznak adják. Úgyhogy Andy Garcia mehet haknizni az Oprah-ba, mint a legbőkezűbb szállodatulajdonos.

 

Bónusz: Hogy Bank hotelje is jól megszívja, a 13-ak halálra szopatják a helyszínre küldött ellenőrt, de végül neki adják egy félkarú rabló komplett tartalmát kárpótlásul.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr694612511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása