Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman, 2012) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman, 2012)

hofeheresavadasz.pngA film úgy egy nagy rakás gőzölgő fostalicska, ahogy van. A trailer alapján elég jónak tűnt, a Tükröm, tükröm után meg pláne, amiben a harcsa szájú Julia Roberts "játszik", de még így sem sikerült megütnie az egyszer nézhető filmek színvonalát. A sztori ugye adja magát, ahogy a végkifejlet is, így jogosan marad el a katarzis. A meglepetés annyi, hogy Hófehérke nem a büdös szájú herceg érzéketlen és hiteltelen csókjától kel újra életre, hanem az iszákos, borgőzös vadász nyelvesétől. 



A film amúgy nem Kristen Stewart alakítása és/vagy kinézete miatt pocsék, sőt. Leginkább Charlize Theron artikulálásán basztam fel magam, de hát annyi baj legyen. A történet ott volt hézagos ahol csak lehetett, vagy én vagyok túlságosan is rövid eszű. Mi van a gonosz királynővel? Milyen átok? Ki átkozta meg és miért? Most akkor ki a legszebb a vidéken? A cseppfolyós tükörből előmászó fickót miért csak a gonosz boszorkány látja? Ki volt a vadász nagy szerelme? És hogy ez nem derül ki ugye, minek kellett megemlíteni? A törpéket miért nem hívják a rendes nevükön úgy, hogy Hapci, Kuka, Szende, Szundi, Morgó, Tudor és Vidor? Miért? Miért? Miért?



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr74745818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otherself 2012.09.02. 11:45:30

Tegnap elkezdtem nézni, gondolkoztam, hogy írok róla, de 1 óra után otthagytam. A harmadik film, amit emlékszem, hogy valaha félbehagytam, annyira kibaszott unalmas és sablonos. A Twillight filmek legalább röhejesek és ezért baromi viccesek, ez még az sem, észbontóan szürke, szabályosan fizikai fájdalmat okoz a filmet átszövő unalom.

Pszt! 2012.09.02. 15:15:40

Mindehol lehúzták, rosszra számítottam, de nagyon bejött. Jó kis látványos mesefilm.

Scale Sand 2012.09.10. 12:35:50

Jelenleg az első tizenhárom perc alapján azt mondom, hogy tetszik, és egyetértve az előttem szólóval, szerintem is egy jó kis látványos mesefilm. Nekem mondjuk a Grimm testvérek című filmen kívül az összes Grimm-adaptáció tetszett, szóval lehet, hogy egy kicsit elfogult is vagyok e tekintetben.

Engem inkább az idegesített fel, hogy hogy lehet ennyire trágár módon fogalmazni egy blogbejegyzésben...? Ha már (a netre) írunk, ráadásul egy film vagy bármilyen más kritikát, akkor illene kulturált módon megfogalmazni. De ez csak az én személyes véleményem, és az egyéni szociális problémám.

Búval Bélelt Béla 2012.09.10. 17:59:01

@Scale Sand: Igen, ez a te egyéni szociális problémád. És valójában a a panaszodban leírtakkal megérvelem, hogy egy blogger miért írhat úgy ahogy neki tetszik. Mert ez a kibaszott internet, ahol a nő gyalázó pornótól a legcukibb kiscicáig mindent megtalálhat az ember. A blogokra nem érvényes a cenzúra, hát a szerzőnek miért kellene a saját stílusától eltérő hangnemben megszólalnia?

Plusz szerintem elég visszafogott volt önmagához képest (lásd egyéb spoiler bejegyzések, vagy Kaliforgia, Fald fel Amerikát!, Csajok, Dallas 2.0 hogyvolt.blog.hu-s bejegyzéseket).

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása