Válogatott gyilkosok (Killer Elite, 2011) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Válogatott gyilkosok (Killer Elite, 2011)

killerelite.png

Hát ez a legkreativtalanabb (unkreatív, kreativitástól mentes) bérgyilkos filmek egyike. Nem merem a No.1. nevet ráaggatni a szégyen skálán, de ha rajtam múlik én simán beszavazom az élmezőnybe. 



Na tehát, a kezdeti biznisz beszopódik, majd az egyik cimbi pont meggondolja magát, hogy nem vállal el egy zsíros melót, ezért a másik havert kell megfenyegetni és dróton rángatni, hogy csinálja meg helyette az emberölés projektet. Döcögősen de csak megmurdelnek azok, akiknek meg kell, de ugye közben megy a nyomozás is, hogy a nagyon harcedzett katona komák mitől dobják fel hirtelen és rejtélyes módon a pacskert, aztán ugye csihi-puhi, ütés váltás, de végül minden oké, mert az asszony is épségben megússza és a végén ott virít a nagy büdös semmi. Nincs egy plusz csavar amitől eldobnám az agyam, csak a "ha utánam jössz várni foglak kisköcsög." Ennyi.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr434745846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása