The Story Of George (2012) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

The Story Of George (2012)

isdb.png

A tévécsatornák esendő módon reklámokat pakolnak a filmek közé. Mi persze rájöttünk, mi az igazán vagány: filmet csempészni a reklámok közé. Az alábbi rövidfilm specialitása, hogy teljes egészében reklámokból készült, melyeket egy közös jellemző fűz össze: George Clooney, mint főszereplő.


"George Clooney annyi reklámot csinált már, hogy abból akár egy film is kijönne! - mondta egy este az asszony, és fogalma sem volt, hogy ezzel lavinát indított el..." - ezekkel a szavakkal indította útjára kollégánk egy random ismeretlen arc The Story of George nevű projektjét, melynek eredményeképpen megszületett a film, ami kizárólag reklámokból áll, és melyet alább teljes egészében közreadunk:





Vélemények a filmről:


"Végre egy film, ahol nem veszik el az időt a reklámoktól olyan hülyeségek, mint történet, színészvezetés, vagy dramaturgia!"

(Sas Tamás, filmrendező)

"Csodálatosak a színek!"

(Jemeni Népi Rádió)



"You're seriously screwed!"

(Nespresso)



Részlet a film sajtóanyagából:

 

"Az úriemberek - ahogy azt mind nagyon jól tudjuk - a dinoszauruszokkal együtt kihaltak. Rég elmúltak azok az idők, amikor a kis emberpalánták oldalt elválasztott, enyhén balra-, illetve ízlés szerint, forgótól függően jobbra csapott köldökzsinórral tengették mindennapjaikat a mennyei placentában, így készülve a gentleman attitűdre. Születésük után bőrük egyből taszítani kezdte a poliésztert, és minden selyemtől különböző textil érintkezésétől sokkos állapotba kerültek, és abban a pillanatban városi paraszttá vagy vidéki suttyóvá váltak. Élére vasalt pizsamában; atomtámadás következtében sem kócosodó, tökéletes frizurával és mindig üde tekintettel keltek és feküdtek. A napi rutin - bármi szerepeljen is a teendők között - az öltöny, lépő elvágólag történő elegáns felöltésével kezdődött. Ilyen kinézettel bárhol, bármikor, bárkinél megjelenhetett az ember. Az alkalom lehetett beöltözős buli, swinger parti,baráti beszélgetés, magányos kávézás vagy egymás intim szférájába öklendezős túlzott mértékű alkoholfogyasztás. Ennek azonban már vége.



Mára már csak George Clooney maradt."



További részletek, The Story of George uzsisdobozok, és igazán hájdefinition verzió a film hivatalos weboldalán!



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr14753195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása