Ki a fene az a Jeremy Renner? - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Ki a fene az a Jeremy Renner?

isdb.png

Ugyan nem végeztem közvéleménykutatást, de bizton állíthatom, hogy egy vagyok a millióból, aki tudta, hogy a leginkább a Bosszúállókkal és a Bourne-hagyatékkal befutott Jeremy Renner karrierje az 1995-ös Töketlenek című filmmel kezdődött. 


jeremy renner meme.png


A nyikhaj Jeremy Rennernek nagyon kellett kepesztetnie, hogy akárki is legyen, mert 10 évig csak évente egy-két epizódszereppel áldotta meg az élet. Az igaz, hogy szerepelt az Angel, meg a Helyszínelők című sorozatokban, de gyanítom, hogy azokra a részekre pont ő volt a soron a hullajelöltek, vagy a gyilkosok között. Tökmindegy, 2005-re megindult a szekér, mert kapásból öt filmben is szerepelt, és ezek egytől egyig mind olyan filmek, amiket az IMDb volt olyan kedves és magyarra is lefordított, tehát, mi földi halandók is simán kikölcsönözhettük őket még anno a tékából. Neo Ned, Dogtown urai, Tizenkettő, Kőkemény Minnesota, Út a mennyországba. Ezek tehát Renner 2005-ös sikerfilmjei. Én speciel ezek közül egyiket sem láttam, de Isten bocsássa meg, hogy a Zs-kategóriás filmeket szeretem. Volt itt 28 héttel később, meg Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford, meg egy epizódszerep a Doktor House-ban, de 2009-ben jött be igazán az élet Jeremy-nek. Főszerepet kapott az össz-vissz egy évadot megélő Zűrös zsaruk című sorozatban. Szegény. Eddigre már jól megemberesedett, felpumpálta magát, ahogy kell, így már bőszen feszíthetett Ben Affleck mellett a Tolvajok városában. Innentől meg már egyszerű a matek. Jött a Bombák földjén, a Thor, a Mission: Impossible - Fantom protokoll, a Bosszúállók és végül a Bourne-hagyaték.


burn-legcy.png



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr34762483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otherself 2012.09.20. 12:36:57

Éppen csak a legjobb szerepét hagytad ki, amitől híres lett, a Bombák földjén-t, amiért Oscar-ra jelölték... :)

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása