Vasárnapi tévézés - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Vasárnapi tévézés

isdb.png

Lehet nagyon szép időnk, de azért csak jobb otthon a takaró alatt poshadva nézni a tévé által nyújtott jobbnál jobb programokat. És hogy egy ismerősömet idézzem "Az interneten is tudok fákat nézegetni, nem kell ahhoz kimenni a természetbe."

12:05 - 13:00 Tuti gimi (RTL Klub) - Lehet velem nem egyetérteni, de simán megér heti egy órácskát az ember életéből, hogy ezt a sorozatot nyomon követhesse. Amúgy persze a sorozat ugyanaz, mint a Glee, csak itt a buzis dalok száma a nullához konvergál. 

13:00 - 14:00 Gossip Girl - A pletykafészek (RTL Klub) - Nincs mentség és jó indok, hogy miért kell ezt a sorozatot nézni, legyen elég annyi, hogy nagyon szórakoztató az újgazdag fiatalok hereverése, plusz a párkapcsolatban élők, egy-egy jól irányzott kommentárral simán  lenullázhatják barátnőjük szemében a sorozat által adott élvezeti faktort. 

14:30 - 15:25 Monk - flúgos nyomozó (TV2) - Itt lehet revansot venni asszonyainkon a két csajos sorozatért.

16:25 - 18:30 Taplógáz: Ricky Bobby legendája (TV2) - Aki nem szereti a humort az most tépje ki a kábelt a falból, vagy kapcsoljon át a Viasat3-ra, ahol 16:50-től a reklámokkal már az élvezhetetlenség szintjéig szétszabdalt Patch Adams nézhető.

19:00 - 20:00 szabad foglalkozás

20:00 - 22:30 Spangol - Magamat sem értem (TV2) - Kivételesen egy olyan Adam Sandler nevével fémjelzett romantikus vígjáték, amelyben nemhogy elsikkadnak a fingós szarós poénok, hanem hogy nincsenek is. 
A vetélkedők megszállottjai ugyanebben az időben tudják nézni a királyi m1-en a Magyarország, szeretlek! című műsort. Az X-Faktort még csak véletlenül sem ajánljuk, mert így is van nézettsége, tőlünk meg távol álljon, hogy népesítsük a rajongótáborát. 

22:00 - 23:45 Töketlenek (Viasat3) - Ha még nincs csömörünk a gyökér vígjátékokból, akkor nyugodt szívvel megnézhetjük az amerikai renitens diákok agymenését, ahogy egy washingoni kirándulás során kikészítik igazgatójukat, meg .... Szavakkal leírni nem lehet. Már írtunk róla amúgy is.

22:15 - 0:15 Álmatlanság (m1) - Christopher Nolan. Elég, ha ennyit mondok?  



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr104811228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása