Vasárnapi tévézés - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Vasárnapi tévézés

isdb.png

A Mai napon (2012.10.07.) a Viasat3 csatornát fogjuk promózni, már-már a gusztustalan seggnyalást súroló szinten, de mindezt nem azért, mert holmi hatalmas kenőt fizetnek nekünk ezért, hanem mert a sok reklámmal szétbaszkurált filmek, itt érik el a kevésbé húgy-szar besorolást.

12:10 - 13:15 Tuti gimi (RTL Klub) A múltkor említett okokból kiindulva tudjuk a mai napra is ajánlani ezt a remek sorozatot. Egy órát az életünkből erre pazarolni, szinte semmisnek mondható. 

13:15 - 14:15 Gossip Girl - A pletykafészek (RTL Klub) Csak, hogy az agymenés ne szólóban nyomuljon, ezzel a híg nyállal könnyedén leöblíthetjük a Tuti gimi okozta lelki sérüléseket.

Itt beiktathatunk egy hosszabb WC szünetet.

14:55 - 16:55 Wayne világa (Viasat3) Szerintem ezt mindenki tapasztalja meg szépen egymaga, de leginkább a hülye haverjaival karöltve. A hölgy nézők itt mehetnek pletyi szakkörre. 

Két órás kényszerpihenő! Ránk is fér az itt felsorolt műsorok után.

19:00 - 20:10 Fátylat rá! (Viasat3) Aki még nem tudná, hogy a kénköves ménkő ez a műsor, az most kucorodjon be a sarokba hangosan hüppögve istenhez fohászkodni. Ennek a kamu valóságshow-nak a színvonalát a szarnál is szarabb besorolásba raknám. És pont ezért vicces és érdekes. A jellegtelen - és jellemtelen, de ezt majd legközelebb - hétköznapi figurák, akik arra adták a fejüket, hogy két másik, tök vadidegen emberrel házasodnak össze, mármint egy ceremónián, de külön-külön. A léyeg, hogy meg kell egyezniük a kajában, a helyszínben, a ruhában, a zenekarban, meg még valamiben és aki jobban ráerölteti a másikra az akaratát az választhat majd a végén, hogy a menyasszonytáncból összejött lóvéval akar lelépni, vagy a Viasat3 által felkínált zsákbamacskát viszi haza. Elárulom, hogy aki eddig a pénzt választotta az nagyon mellényúlt, mert a 100.000 is csak épphogy karcoló összegek gyűltek össze eddig, míg a Viasat ajándéka nyilván nem egy IKEA étkészlet volt, hanem egy nyaralás. Tiszta móka és kacagás, én azt mondom. 

Két óra vita konferencia a hálóban, hogy miért kellett ezt a szart nézni.

21:55 - 23:55 Csak egy kis pánik (Viasat3) Méltó befejezése egy ilyen eseménydús vasárnapi napnak. Könnyed nevetés, ahogy Billy Crystal, mint pszichiáter segíti Robert De Niro-t, hogy újra jó gengszter lehessen, vagy hogy ne.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr784824179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása