Elpusztíthatatlanok (They Live, 1988) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Elpusztíthatatlanok (They Live, 1988)

theylive1.jpg

 

Egy favágó a városba költözik, ahol talál egy doboz napszemüveget, amelyen keresztül minden az OBEY ruhamárka reklámjának tűnik.

 

obey.jpg

 

Ezt meg akarja mutatni a néger barátjának, de az nem akarja felvenni a fekete szemüveget, ezért a világ leghosszabb, legindokolatlanabb verekedése zajlik le köztük, több, mint öt percen át.

 

 

Miután nagyon sokáig verekedtek azért, hogy egyikük felpróbáljon egy napszemüveget, kivesznek ketten egy hotelszobát, és azt teszik, amit minden rendes ember tenne, ha rádöbbenne, hogy a világ nem az aminek látszik, és ő a titok egyedüli ismerője: leülnek sörözni.

 

oobey.gif

 

A film vége az, hogy a favágó elmegy, és lekapcsolja a nagy tévéadót, mert már őt is kurvára idegesíti, hogy minden jelenet alatt ugyanaz az egy idegesítő blues szól.

 

 Nem Carpenter legjobb filmje, na!

 

Filmekről csak a lényeg. Spoiler. Lájk!

 

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hír!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr428249552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása