Titanic (Titanic, 1997) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Titanic (Titanic, 1997)

Kate Winslet szerint Rose simán hagyta meghalni Jack-et!

titanic-movie-title-screen-movies-2075336-851-371.jpg

 

Kate Winslet, minden idők leghíresebb Titanic-filmjének női főszereplője hétfőn Jimmy Kimmel műsorában járt, ahol gyakorlatilag bűnösnek vallotta magát, pontosabban egykori karakterét, Rose-t: szerinte ugyanis a nő egyszerűen hagyta meghalni a szerelmét, csak hogy túlélje a katasztrófát.

 

A Titanic sztorija

 

A legnagyobb luxushajó Celine Dion nyálában süllyed el. Először a nők és a gyerekek. Azután a gazdagok.

 

A mindenki által ismert sztorit az elsüllyedő óriáshajóról szerelemmel és osztályharccal turbózták fel. De hiába jön össze Kate Winslet és Leonardo DiCaprio, a végén Csóri Jack inkább a fagyhalált választja, pedig a vak is látja, hogy ketten is elférnének azon az úszó palánkon.

 

Végül az öreg Rose a tengerbe hajítja azt a nyamvadt gyémántot, amiből Etiópia teljes lakossága egy hónapig élhetne, gondolván, ha neki elszaródott az élete Jack nélkül, más se legyen boldog.

 

Mióta bemutatták a filmet, őrült vita zajlott a befejezését illetően, mert sokak szerint Jack halála teljesen értelmetlen volt, ő is felkapaszkodhatott volna ugyanis arra az úszó palánkra, ami a szerelmét tartotta.

 

Tessék, Reddit-felhasználók ezekkel az ábrákkal szemléltették, hogyan élhették volna túl mindketten:

 

reddit-titanic.jpg

 

Olyan is volt, aki megpróbálta fizikai számításokkal igazolni a befejezést, és arra jutott, hogy a súly alapján nem élhették volna túl mindketten.

 

Nos, ennek a vitának a végére tett pontot most a női főszereplő, ő pedig csak tudja, hiszen ott volt azon a palánkon. Szerinte Rose egyszerűen hagyta meghalni Jacket. :(

 

 

Hát ennyit a romantikáról...

 

 

Létezik Titanic II. is (tényleg), amiről itt olvashatsz!

 

 

 

Filmekről csak a lényeg!

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hülye hír!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr164453014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arte Peritus 2016.02.03. 16:44:43

Kár a vitáért! James Cameron így írta meg a forgatókönyvet és kész! A 11 Oscarhoz kellett a dráma, elvégre mégis csak 1500 embert fulladt meg a Titanic elsüllyedésekor!

vbn 2016.02.03. 21:10:39

Ezen a Titanic 2-n mindig jókat nevetek... :-)

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása