A farm, ahol élünk (Little House On The Praire, 1974-1983) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A farm, ahol élünk (Little House On The Praire, 1974-1983)

Avagy jónak lenni szopó...

hewasonlytwelve_1.jpg

 

Ez a sorozat arról szól, hogy ha jó és becsületes vagy egész életedben, akkor a jutalmad az, hogy csóró leszel, és mindennek a tetejébe még rendszeresen jól meg is cipőznek.

 

A Farm, ahol élünk elvileg egy kedves családi történet, melynek az (lenne) a tanulsága, hogy a boldogsághoz nem kell más, mint szeretni egymást és mindig jónak lenni! Ezzel szemben ha jól figyelünk, valójában azt látjuk, hogy a jó öreg Charles Ingalls és kis családja folyton szopóágra kerül, bármi is történik!

 

Egyszerűbben szólva: a Farm, ahol élünk ugyanaz, mint az Egy rém rendes család, csak irónia nélkül!

 

Lássuk, melyek a sorozat visszatérő elemei:

 

  • Ingallsék csórók, és bármit csinálnak, mindig csórók maradnak!

 

  • Mint a csórók általában, Ingallsék sem ismerik a fogamzásgátlást, így aztán tele vannak gyerekekkel. Minél több gyerekük van, természetesen annál csóróbbak!

 

  • Ez persze nem akadályozza meg őket abban, hogy további random szegény sorsú kölyköket vegyenek magukhoz, amitől természetesen csak tovább csórósodnak lefelé!

 

  • A családfő, Charles mindig rosszkor van rossz helyen, és vélt erkölcsi felsőbbrendűségének köszönhetően mindig megszívja. Ő az a kiscsávó a suliból, aki azonnal jelenti a tanárnak, hogyha a felsősök rágyújtanak a nagyszünetben a klotyóban, aztán csodálkozik, mikor fejjel lefelé a vécébe lógatják a nyolcadikosok. Ennek megfelelően a sorozatnak gyakorlatilag minden második részében megverik valamiért.

 

A sorozat történetét érzékletesen szemlélteti az a főcímben látható jelenet, amikor a család legkisebb gyereke boldogan fut egy mezőn, aztán pofára esik!

 

littlehouse.gif

 

 Fun fact: Gyurcsány is szerepelt a sorozatban!

 

elizajane4.jpg

 

A Spoileren filmekről írunk mindenféle fura/vicces dolgokat!

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hülye hír!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr297443592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása