Fehér pokol (The Grey, 2011) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Fehér pokol (The Grey, 2011)

Final Destination Vol. MCMXXXVI

the_grey_2012_action_drama_survival_film_title.png

 

A Fehér pokol magyar címe jól átveri az embert, az eredeti ugyanis tök jól leírná a filmet, amire a legjobb szó a szürke. Ez valójában egy random Final destination epizód, annak minden indokolatlanságával.

 

Hogy miért?

 

A Final destination sztorija epizódról epizódra az, hogy emberek egy kis csoportja túlél egy minden szempontból túlélhetetlen katasztrófát/balesetet, ezzel pedig keresztülhúzzák a halál számításait. A halállal pedig nem érdemes baszakodni, aki egyszer felkerül a listára, annak bizony meg is kell halnia, szóval a túlélők sorban elhullanak a lehető legfurcsább és leglehetetlenebb módokon.

 

No, itt pontosan ugyanez történik: egy halom fickó túlél egy repülőgépszerencsétlenséget, aztán sorban elhullanak a hidegnek/a farkasoknak/a gumikötél nélküli bungee jumpingnak köszönhetően. De tényleg, konkrétan van egy fószer, aki mindent túlél, és a végén abba hal bele, hogy beszorul a lába egy fa alá a vízben, és megfullad! A Final destination írói ennél a résznél valszeg hangosan felröhögtek és koccintottak egyet.

 

Az egyetlen különbség, hogy mindez nem idióta tinikkel történik, hanem a szomorú szemű Liam Neeson-nal, amitől ez a film filozofikus izének akar tűnni, de attól még egy értelmetlen halálpornó!

 

Fun fact: ez a második film, amit Liam Neeson karaktere konkrétan lespoilerez (az első az Elrabolva). Hősünk ugyanis az egész filmben egy idézetet mondogat, miszerint "ma élek és meghalok". Aztán meghal.

 

5694afd3-0ad5-4d31-8b57-27fe1b934ce0.gif

 

A képek szépek.

 

A Spoileren filmekről írunk mindenféle fura/vicces dolgokat!

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hülye hír!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr9412136995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása