Földiek (2016) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Földiek (2016)

Beletört a bicskánk a diák-Oscarra jelölt filmbe :(

screenshot_20170916-120047.png

 

Ez egy tematikus oldal, melynek egyetlen célja van: hogy elmesélje a filmek végét. Ezúttal azonban tanácstalanok vagyunk, mert megnéztük Freund Ádám filmjét, amit jelöltek a Student Academy Awards-ra (sajnos nem nyert, de azért ez így is nagyon menő), és azzal szembesültünk, hogy egész egyszerűen nincs vége.

 

Van egy tök jó sztori egy apáról, aki fura dolgokat talál fel, egy bizarr farmon élő családról, tele műfaji határokat feszegető elemekkel, sci-fibe illő, nagyon menő látványvilággal és egy pszichedelikus musicalbetéttel. És ezek mint tök jók, izgalmasak, érdekesek, csakhogy egy ponton végük szakad. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Oké, a kiscsávó rájött, hogy az apja az ő születésnapjára építette azt a beszélő kockát, de akkor ezzel most le van tudva az, hogy egyébként elrepült az űrbe, hátrahagyva a családját? Értjük, persze, hogy ez egy allegória, de akkor is indokolatlanul véget ér egy kaotikus érzelmi pillanatban. Szóval az van, hogy ez egy tök jó ötletekkel telepakolt, technikailag minden szempontból profin összepakolt munka, csak az írásra kellett volna még némi idő. 

 

 

Ugyanitt: megnéztem három másik SZFE-s rövidfilmet a Földiekkel együtt (Welcome, Asszó, Minden vonal), és egészen konkrétan egynek sem volt befejezése. Nemtom, biztos az volt az itiner, hogy írjatok egész estés játékfilmet, oszt forgassátok le az első 20 percét, de egész egyszerűen mindegyik szarul volt megírva. A technikai kivitelezés tényleg profi volt, látszott mindegyiken, hogy egy csomó munkát öltek a képi világba, csak éppen a lényeg lett elfelejtve közben. Szóval írjatok rendes sztorikat, basszátok meg, különben nem lesz mit lespoilereznünk!

A Spoileren filmekről írunk mindenféle fura/vicces/köcsög dolgokat!

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hülye hír!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr6312868900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

incognito ergo sum 2017.09.18. 09:13:56

A tréler alapján jónak látszik ez a film, szerintem meg fogom nézni, hadd hökkenjek meg én is :-)

Az nem baj, ha nincs vége OTT a vásznon, lehet, hogy a fejemben majd én fogom befejezni, sokféleképpen.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása