Vasárnapi tévézés - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Vasárnapi tévézés

isdb.png

Ez az a vasárnap, amikor az ember ránéz az órájára, aztán a tévére, és röpke fél perces értetlenkedés után jön rá, hogy még egy órával korábban van, és hogy ez a nap kb soha sem fog véget érni. Szerencse, hogy mára is van csemege a tévében.

16:40 - 18:30 Hull a pelyhes (RTL Klub) - Schwarzenegger, a 120 kg két lábon járó Sas-kabaré vicceskedik. Aranyos film.

20:05 - 21:55 50 első randi (TV2) - Snyeci maflás annak, aki nem szereti ezt a filmet. Még Rob Schneider is kulturáltan poénkodik. Na jó, ez nem igaz. 

21:55 - 23:45 Bean - Az igazi katasztrófafilm (Viasat3) - Az első pár perc belenyalintása után, nyugodtan átkapcsolhatunk a királyira.

22:15 - 0:15 Fegyvernepper (m1) - Kis töltény, kis pisztoly? Nem? Az van bőséggel. Asszony, gyerekek? Vagyogatnak. Tesóddal mi a helyzet? (Kínos csend) Törvénnyel hogy állsz? Érintethetetlen vagyok.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr334874327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása