Az éhezők viadala (The Hunger Games, 2012) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Az éhezők viadala (The Hunger Games, 2012)

thehungergames.png Őrületes fordulat: Katniss megnyeri a viadalt. Persze ez nem olyan meglepő, ha figyelembe vesszük azt az apróságot, hogy aki nem nyer, az meghal, az alternatíva tehát jelentős akadályok elé állítaná a folytatás készítőit.





Érdekesebb, hogy a szöszi fazon szintén nyer. Idáig persze göröngyös út vezetett. Szerencséjükre a néger kislányt nem nekik kellett megölniük, azt megtette helyettük az ingerült, gonosz tinik falkája, akiket aztán volt szerencséjük nekik leabálniuk, így a morális győzelem is pipa. A végén ketten maradtak, úgy volt, hogy párban is nyerhetnek, de aztán a vicces kedvű játékvezető visszavonta a dolgot, tessék lehentelni egymást, micsoda dráma. Hőseink viszont a 'nagy ló**szt' gondolat jegyében inkább a mérgező bogyó általi, páros öngyilkolás mellett döntenek. Ilyen persze nincs, "jó, b***átok meg, mindketten nyertetek" - állítja le őket a játékmester, aki viszont eme döntése következtében maga kénytelen megkóstolni a fekete növényt.

Így hát diadal, kötelező turnékörút a győztes pár részéről, a romantikus imázs kényszerű fenntartása, a nézőnek pedig szabad várnia 2013 novemberéig a Catching Fire-re.

   



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr454410848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása