A vasember (Iron Man, 2008) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A vasember (Iron Man, 2008)

ironman.pngTony Stark egy milliomos fegyverfejlesztő zseni és nem mellesleg egy pöcs. Eléggé szarik rá, hogy ki veszi meg a fegyvereit, amíg el nem rabolják. Bekap egy halom repeszt a mellkasába, amik szép lassan araszolnak a szíve felé. Megoldás? Be kell nyomatni egy mágnest a testébe, ami lefékezi a fémdarabokat. És hogy legyen, ami hajtja a mágnest, abban a harmadik világbeli barlangban egy halom hulladékfémből feltalálja a világ legfejlettebb, kicsinyített energiaforrását. Még szerencse, hogy az ostoba terroristáknak nem esett le, hogy annak a világító vacaknak az árából rögtön meg is vehetnék nyomorult kis országukat.

Ja meg persze összetákol egy páncélt, amivel megszökik és amit az a kis szar hajt. Otthon összepakolja a szuper páncélt, kiderül, hogy cégvezető haverja egy szemétláda, aki lekoppintja a páncélt, a végén verekednek, hősünk meg nyilván megnyuvasztja a másikat. A végén meg jó nagy arc, elmondja mindenkinek, hogy ő a bádogember.

Gondolom mert így még könnyebben tud majd csajozni.  



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr134488756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása