A szikla (The Rock, 1996) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A szikla (The Rock, 1996)

therock.png Az amcsik leszarják halott katonáikat, ezért Ed Harris bedühödik és a filmtörténet legfurcsább ideggázával fenyegeti a kormányt az Alcatraz szigetről. Ilyen az igazi hazafi. Szóval a zöld gáz azt tudja, hogy a levegőbe kerülve lerohasztja az ember bőrét.

Szó szerint.


Ezért hívják Nick Caget, aki az FBI legnagyobb laborpatkánya. Sean Conneryt meg azért, mert már szökött az Alcatrazból és most segíthet bekommandózni. Ami annyira nem lesz nyerő, mert csak ez a két szerencsétlen marad életben és küzdhetnek le egy halom hivatásos katonát úgy, ahogy tudnak. Van itt csillében lövöldözés meg egyéb nyalánkságok, például Nick az egyik arcot kilövi egy rakétával.

Szó szerint.

Egy másik csávónak meg a szájába nyomja az ideggázt, hadd rohadjon belülről. Ennek következményeként azonban kénytelen szíven döfni magát egy baromi nagy tűvel, ami kevésbé van ínyére. Ezután már csak jelezni kell a közeledő vadászgépeknek, hogy légyszi, ne lőjetek szét minket, ura vagyok a helyzetnek. Aztán happy end, Conneryt hagyja meglépni, nehogy megint börtönbe rakják, aki cserébe elárulja neki, hogy hol talál egy titkos tekercset, amin rajta van a kormány összes nagy titka. Így aztán Nick megtudja, hogy ki lőtte le Kennedyt. 

Szó szerint.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr524550868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása