Terminátor 2. - Az ítélet napja (Terminator 2: Judgement Day, 1991) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Terminátor 2. - Az ítélet napja (Terminator 2: Judgement Day, 1991)

A tényállás a következő. Most nem Sarah Connor seggét kell megmenteni a likvidálástól, hanem pont, hogy a jövőben az ellenállás vezetője szerepet betöltő fiát, John Connort kell minden széltől óvni. Schwarzi most a jó oldalon áll, mert a jövőben az ellenállók a saját oldalukra állítottak, ami annyit tesz, hogy átprogramozták, mert az észérvek ugye nem hatnak a robotokra. Na mindegy. John Connor és kis családja testi épségét és életét azonban egy kicsivel nagyobb veszély fenyegeti. A jövőbeli robotok egy a Schwarzinál jóval fejlettebb terminátort küldtek vissza a múltba, hogy végezzen a kölyökkel. Ez a fickó egy mimetikus polialoid. Magyarul annyit tesz, folyékony fém.

 

A mindennapjait diliházban töltő Sarah Connor kiszabadítása után elzúznak a régi digó komákhoz, hogy némi lőszerrel feltankoljanak, majd az éjszaka leple alatt a kedves anyuka csak elindul, hogy egyszemélyes hadseregként kinyírja a Skynet majdani feltalálóját. Megölni annyira nem sikerül a fickót, de elmagyarázzák neki, hogy mennyire nem lesz frankó a jövőre nézve, ha tovább kísérletezget az első részből elkommunizált terminátor chippel. Elmennek a laborba és felrobbantják. Legalábbis ez a terv. De amilyen egyszerű, úgy szaródik is el. Sarah meg John tovább menekülnek az ólommadárral az oldalukon, míg a folyékony fém minden gond nélkül követi őket. Csak sikerül egy olvasztó üzemnél kikötni, ahol egy kis huzavona  után  sikerül is a gonosz terminátort az olvasztóba küldeni. Schwarzi is utána megy, hogy egy terminátor se maradjon a jelenben, ezzel is gátolva az ítélet napjának eljövetelét.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr394562738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása