Vasárnapi tévézés - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Vasárnapi tévézés

isdb.png

Vasárnap van, szóval irány a tévé készülék elé való ülés!


12:05 - 13:05 Tuti gimi (RTL Klub) A megszokás hatalma ugyebár.

13:05 - 14:05 Gossip girl - A Pletykafészek (RTL Klub) Mert még mindig az asszony kedvében jár(ká)lunk.

14:05 - 15:55 Háry János (M1) Némi kultúra, meg igényesség is akadjon a petyhüdt, vasárnapi seggnövesztésre.

15:20 - 17:10 Ace Ventura - Álltai nyomozó (Viasat3) Kicsit fedésben ugyan a királyi csatorna programjával, de egy héttel korábban, már amúgy is láthattuk ugyanezt a filmet, ugyanezen időpontban, ugyanezen a csatornán. Mert ismétlés a tudás jó édes anyja, ugyebár. 

17:10 - 18:55 Ace Ventura 2.- Hív a természet (Viasat3) Miután állati nyomozónknak sikerült kiderítenie, hogy "Einhorn az Finkle! Finkle az Einhorn! Einhorn férfi!!! Úristen! Einhorn férfi!!!", és a traumát, meg azt a nagy csomag hubba-bubba rágót is sikerült épségben feldolgoznia, most a denevér kakával kell behatóan foglalatoskodnia. Jó kis meló ez, én mondom.

19:00 - 20:00 Cobra 11 (RTL Klub) kontra Napló (TV2) Ízlés dolga, ki melyiket választja, én speciel rántott húsos maradékot céloznám meg ebben az egy órában.

20:00 - 22:00 Jégkorszak 2. (RTL Klub) kontra Nagyon vadon (TV2) A kereskedelmik gigászi csatája ez, azokért a sanyarú sorsú gyerekekért, akiknek a szülei még nem vették meg az iménti meséket valamelyik áruházban, leakciózva 299 Ft-ért. De mindegy. Erre a két órára lehet tuszkolni a gyerek fejét a tévéképernyő elé, addig is béke és nyugalom van, lehet anyával birkózni.

21:50 - 1:00 Kémek a Sasfészekben (RTL Klub) A Sas kabaréhoz semmi köze ennek az igazán jó Clint Eastwood filmnek, és a vége úgyis tökmindegy, faszán belehet rajta aludni olyan éjjel negyed egy óra magasságában.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr344857970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása