Tango és Cash (Tango & Cash, 1989) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tango és Cash (Tango & Cash, 1989)

tango&cash.jpgTúl azon, hogy itt hangzik el Stallone szájából a filmtörténet egyik legszebb önreflexív mondata ("Rambo? Az egy buzi!"), ez a klasszikus akciófilm számos hihetetlen tanulságot tartogat. Az IMDb vonatkozó fórumait böngészve összeszedtük a legfontosabbakat a film helyenként nagyon szürreális pillanatai közül, avagy dolgok, amiket nem tudnánk az ilyen és ehhez hasonló mozik nélkül.



Simán lecsúszhatunk a nadrágszíjunk segítségével egy villanydróton, hogy aztán uszkve kilenc méteres magasságban elengedve azt szinte karcolás nélkül fussunk tovább a zuhanást követően.


Ha szökött fegyenc vagy, és a rendőrség körülveszi a night-clubbot, ahol éppen tartózkodsz, csak borotváld le a lábad, húzz szoknyát, és senkinek nem fog feltűnni, hogy amúgy egy izmos fickó vagy. Sőt, a rendőrség előbb fog gyanúsnak találni egy húszkilós táncosnőt, csak mert bőrkabátban és bukósisakban van, mint a fegyencet, aki úgy fest női ruhában, mint egy NDK úszónő.


Ha rendőr vagy, akkor teljesen természetes, hogy a főnökeid szeme láttára teszel szexuális megjegyzéseket vadidegen állampolgárokra.


Egy rendőr bármikor elkobozhat bármilyen gépjárművet, és még viccelődhet is vele, ha aztán összetöri.


Senkinek nem fog feltűnni Los Angelesben, ha két fickó egy olyan terepjáróval grasszál az utcákon, aminek az oldalára egy hatalmas légvédelmi ágyú van felszerelve.


Ha van egy kazettád, amivel amúgy bizonyítani tudod az ártatlanságodat, azért a biztonság kedvéért indulj el kettecskén, minden előzetes felkészülés nélkül puszta kézzel leírtani a bűnözőket.


A maffiafőnökök simán ki-be sétálgathatnak maximális biztonságú börtönökben, annak ellenére, hogy a haverjaik odabent rohadnak.


A börtönőrök baltaarcú elítéltekkel együtt keresik a szökött fegyenceket.


Létezik olyan, hogy "rossz zsaru, rosszabb zsaru":



A sztriptíztáncosnők egyben dobolni is tudnak.


A börtönben sosem látszik a maffiafőnökök arca.


Simán el lehet találni egy csomó tökegyforma tükörkép közül, hogy hol van az igazi gonosztevő, akit le akarunk puffantani.


Semmi sem lehet humorosabb a kisméretű pénisszel kapcsolatos poénoknál.



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr395371187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása