Így Schmittelnek a filmkészítők - Az Asylum legdurvább koppintásai - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Így Schmittelnek a filmkészítők - Az Asylum legdurvább koppintásai

isdb.png



 A világ legrosszabb filmjei azok, amelyek egy másik alkotás farvizét próbálják meglovagolni, annak minden eredetiségét, érdekességét, igényességét nélkülözve. No, ebben zseniális az Asylum Production. Filmjeik általában egy nagy elődre kísértetiesen hasonló címmel, az eredetire emlékeztető plakáttal jönnek ki, jellemzően videón (2012-ben DVD-n, ugye), és igyekeznek minél jobban koppintani az ismert storyt. Az eredmény azonban általában egy tökéletlen másolat. Az alábbi összeállítás ezekről a borzasztó, ám mégis mosolyrafakasztó próbálkozásokról emlékezik meg.

 

 Transmorphers 1-2.(2009)

 

transmorfers.jpg

 Felmész egy torrentoldalra Bemész a tékába egy jó filmért, és leveszel a polcról valamit, amiről azt hiszed, hogy a híres Transformers, de rohadtul nem az. Két egész epizódot gyártottak ebből a szörnyűségből (Alakváltók és Robotinvázió), aminek az alapsztorija szerint (ki hinné) óriási alakváltó robotok háborúznak a Földön.

 

 

imdb: 1.8 és 2.3

 

 

A nap, amikor a Föld megállt (The Day the Earth Stopped, 2008)

 

daytheearth.jpg

  Nem ám Stood Still, hanem Stopped, érted?! Az Amikor megállt a Föld 1951-es eredeti, és 2008-as remakeje után itt van egy verzió azoknak, akik már nem szeretik a fekete-fehér filmeket, de még nem bírják a CGI-t. Mondanunk sem kell, hogy ebben nem Keanu Reeves szerepel, pedig az a verzió sem volt valami egetrengető.

 

imdb: 2.9

 

 

2012: Jégkorszak (2012 Ice Age, 2011)

 

2012.jpg

 

 Ez lesz, ha összekombózzuk a 2012 című Emmerich-filmet a Holnaputánnal. Az eredmény egy igazi katasztrófafilm (de inkább csak átvitt értelemben, mint szó szerint). A főszerepben Patrick Labyorteaux, a J.A.G. jóllakott óvodásra hajazó szereplője.

 

imdb: 2.3

 

 

Omega vagyok (I am Omega, 2007)

 

iamomega.jpg

  Van egy 1971-es klasszikus sci-fi, az Omega Man Charlton Hestonnal, és van ennek egy 2007-es újragondolása Will Smith-el, a Legenda vagyok. Határtalan kreativitásról tanúskodik egy, az említettekkel összehasonlíthatalan alkotást, ami nyúlja a sztorit, a kettő nevének összeolvasztásával elkeresztelni.  

 

imdb: 3.2

 

 

Terminators - Nincs megváltás (The Terminators, 2009)

 

terminators.jpg

 Erre tényleg nincs bocsánat, egy igazi klasszikust gyaláz meg a 2009-es kamu-Terminátor. Előnye, hogy az ítéletnap után játszódik, tehát az alapszituációból akármit is ki lehetne hozni, de mint a negyedik rész esetében, itt sem hoznak. Hátránya, hogy a terminátorok egyáltalán nem hasonlítanak az eredetire. Talán nem látták a készítők.

 

imdb: 2.1

 

 

Ha ügyes vagy, Film+-on elcsípheted bármelyiket!



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr734471408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2012.07.03. 08:22:55

Hát ilyen nincs... Ámulok és bámulok, mi értelme van ilyen szinten gagyi, Zs kategóriás rimékeket gyártani.

---------
sajatwebsite.hu

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása