A holnap határa (Edge of tomorrow, 2014) - Spoiler

northpark_sidebar.png

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

A holnap határa (Edge of tomorrow, 2014)

Idétlen időkig X Ryan közlegény megmentése

edgeoftomorrow2014.png

 

Bill Murray Tom Cruise egy köcsög időjárásjelentő reklámszakember egy tévécsatornánál a hadseregnél, akit a lehető legnyomorultabb feladattal bíznak meg: ki kell mennie terepre, hogy lefilmezzen egy mormotát részt vegyen a normandiai nagy ufóellenes partraszállásban.

 

edgeryan.jpg

 

Bill Murray Tom Cruise kénytelen rájönni, hogy folyton ugyanaz a nap ismétlődik, akármit is csinál. Ez rengeteg idegesítő/mókás helyzetet szül, például folyton újra kell forgatni az anyagot meg kell halni a fronton, miközben a mormotát Omega nevű űrlényt próbálja lefilmezni elkapni.

 

edge-of-tomorrow-groundhog-day-copy.jpg

 

Bill Murray Tom Cruise végül jobb ember lesz, és rájön, hogy azzal, hogy pontosan tudja, mi fog történni, megmentheti Ryan közlegényt a világot és a bajtársait. Megtanul zongorázni harcolni és szép lassan elnyeri Andie MacDowell Emily Blunt szívét is.

 

Megjegyzés: Az egyetlen jelentős különbség A holnap határa és az Idétlen időkig között (a humor hiányán túl) az az, hogy míg Bill Murray megpróbáltatásai véget érnek, mikor elkezd esni a hó, Tom Cruise épp azért tudja a győzelem után is újraindítani az időt és ezzel feltámasztani mindenkit, mert megint ráfolyt a földönkívüli izé vére. Magyarul hiába jön össze Emily Blunttal, és élnek együtt még 40+ évig, ha a végén Tom beadja a kulcsot, akkor a győzelem napjától újraindul az egész. Persze lehet, hogy ez végül is pozitív, franc tudja.

 

Filmekről csak a lényeg. Spoiler. Lájk!

 

 

 

A Spoilert a Függő Hírügynökség gyártja. Van ott egy csomó hír!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://spoiler.blog.hu/api/trackback/id/tr928238926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fortress 2016.01.06. 19:57:34

... nahát, hogy ez aztán mennyire nagyon szellemes és szemfüles. Húúúúú. Hogy így párhuzamot láttok. Fantasztikus.

                       A film, meg a vége!

süti beállítások módosítása